Haluaisitko kehittää sinun ja lapsesi välistä vuorovaikutusta?

Opi mindfulnessia
yhdessä lapsesi kanssa 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan 5 päivän haasteeseen!

Haaste alkaa 28.6.2021

Tutustu tunne- ja tietoisuustaitoihin yhdessä lapsesi kanssa Facebookissa järjestettävässä maksuttomassa mindfulness-haasteessa!

Haaste on tarkoitettu n. 4-12-vuotiaille lapsille sekä heidän vanhemmilleen.

Miten tietoisuustaitojen harjoittaminen hyödyttää sinua ja lastasi? Se...
 • Lisää hyvinvointia ja positiivisten tunteiden kokemista
 • Parantaa kykyä rentoutua
 • ​Antaa keinoja toimia taidokkaammin stressaavissa tilanteissa 
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • ​Vähentää käyttäytymisen haasteita
 • Kehittää työmuistia ja parantaa toiminnanohjausta
 • ​Vahvistaa itsesäätelykykyä
 • ​Lisää tarkkaavaisuutta
 • ​Parantaa kykyä huolehtia paremmin itsestä ja toisista 
 • ​Edistää toisten kunnioittamista
 • ​Vähentää masennusta ja ahdistusta ja negatiivisia tunteita
"Täällä tyttö 4,5v kysyi jo heti aamulla, että onhan tänäänkin illalla se rauhoittumishetki. ❤️ Yllättävän hyvin pystyy keskittymään noinkin pieni harjoituksiin, vaikka välillä ei malttaisi olla paikoillaan tai ainakaan hiljaa. 😅
Hän on niin innostunut tästä, että haluaa ohjata minulle aina näiden videoiden jälkeen oman harjoituksensa, joihin on ottanut vinkkejä näistä videoista. " 

Ilmoittaudu mukaan Lapsen ja aikuisen yhteiseen ILMAISEEN 5 päivän mindfulness -haasteeseen ja pääset aloittamaan harjoittelun yhdessä lapsesi kanssa! 

ILMOITTAUTUMINEN ON SULKEUTUNUT. 
JOS HALUAT SAADA TIEDON SEURAAVASTA HAASTEESTA ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA SEKÄ TIETOA POSITIIVISESTA VANHEMMUUDESTA, LAITA TIETOSI ALLE, NIIN LÄHETÄN SINULLE 10 VINKKIÄ PAREMPAAN VUOROVAIKUTUKSEEN LAPSIPERHEISSÄ!

Hyväksyn, että saan minikurssiin liittyvää sähköpostia yritykseltä SannisShining
Haluan myös jatkossa vinkkejä ja sähköpostia liittyen positiiviseen kasvatukseen ja vanhemmuuteen. Voin poistua listalta milloin vain.
Aikuisen ja lapsen mindfulness-minikurssin ohjaajana toimin minä, Sanna-Maija “Sannis” Nybergh. Olen koulutukseltani erityisluokanopettaja, neuropsykiatrinen valmentaja sekä lasten ja nuorten tunne- ja tietoisuustaito-ohjaaja. 

Kehitän tällä hetkellä erilaisia menetelmiä, kursseja ja valmennuksia perheiden hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen tueksi.

Kaikki valmennuksissani ja kursseillani käsiteltävät aihepiirit ja työkalut perustuvat tutkittuun tietoon positiivisesta pedagogiikasta sekä tunne- ja tietoisuustaitojen hyödyntämisestä, joista minulla on laaja kokemus niin luokkahuoneen puolelta kuin valmennustyöni kautta. 

Työskentelyni keskipisteessä on aina lapsen sekä koko perheen vahvuuksien tunnistaminen ja niiden hyödyntäminen toimivamman perhearjen rakentamisessa. Luonteenvahvuuksien avulla on mahdollista selvitä vaikeiltakin tuntuvista tilanteista ja saada pysyvä tunne siitä, että ratkaisun avaimet ovat omissa käsissä.
Nähdään kurssilla, 

Sannis Nybergh


P.S. Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tästä valmennuksesta voit rohkeasti laittaa minulle sähköpostia sannis@sannisshining.fi.